nieuws van de flevofarm

veulen update

De afgelopen dagen zijn er op de Flevofarm weer enkele veulens geboren. We beginnen met het merrieveulen van Muscle Mass en Isabella JE.  Vader Muscle Mass is enorm populair en dat is geen wonder want hij is vader van o.a. Six Pack (3, 1.07,9 – $ 1.939.604) en Plunge Blue Chip (3, 1.08,2 – $ 1.576.251). Moeder Isabella JE groeide onder de hoede van Peter Delis en Bas Crebas uit tot een topper van de jaargang. Zij bracht het uiteindelijk tot een winsom van bijna 61.000 euro met daaraan een record van 1.13,2 gekoppeld. Dit is haar eerste veulen.

Ook Alcione Font (Muscle Massive x Cantab Hall) schonk het leven aan een merrietje. De vader van het veulen is niemand minder dan de Zweedse grootheid Readly Express die niet alleen als koerspaard van absolute topklasse was maar nu ook in de fokkerij z’n stempel drukt!

Als laatste stellen we u het merrieveulen van Jorien F Boko en Trixton voor. Jorien F Boko is een merrie van Yarrah Boko uit Sunset Magic. De merrie is in het bezit van Stal Schermer.