jaarlingen

Rocky Flevo

Afstamming

#footable_4381 { font-family: ; font-size: px; }

Omschrijving moederlijn

ROCKY FLEVO is een product uit de allereerste jaargang van het Zweedse fenomeen Calgary Games. Zijn moeder Delphine Flevo was een absolute jaargangcrack die tevens successen wist te boeken op zowel Solvalla als Vincennes.

 

Er zijn veel positieve aspecten aan de afstamming van Rocky. Zo voert de moederlijn terug naar vierde moeder Oh Kentucky en die kennen we natuurlijk als moeder van “ons” fenomeen INCREDIBLE CRAFTS, die na zijn koerscarrière vele succesvolle jaren als vaderpaard heeft gekend in Eenrum.

Grootmoeder Volga River, een absoluut toptalent die t.g.v. een blessure een veel te korte koerscarrière heeft gekend, geldt als een zogenaamde “100% Producer”. Wat wil zeggen dat al haar producten (zeven) winnend in de baan kwamen. En dat ging ook nog eens gepaard met het nodige klassieke succes.

Rocky Flevo is gefokt via lijnteelt op de gigant Valley Victory (4 x 4) en die manier van fokken is momenteel ’s werelds meest succesvolle en heeft letterlijk tientallen miljonairs opgeleverd. Met voorbeelden als Explosive Matter, Father Patrick, Hannelore Hanover, Manchego, Plunge Blue Chip, Shake It Cerry, Six Pack, Southwind Frank, T C I, Uncle Peter, Wild Honey, Zacon Gio, etc.

Het eerste product uit Delphine Flevo is de thans 6-jarige Lazar Flevo, die een record vestigde van 1.12,9 en nog altijd succesvol actief is in Zweden. Het daaropvolgende product is de nu 3-jarige One Way Wind Flevo (Face Time Bourbon).

logo_website